Over macbalansOver macbalans
Ben jij het evenwicht kwijt? Navigeer jij zonder kompas? Dan nodigen wij je uit bij macbalans.


Bij macbalans draait het om, zoals de naam al aangeeft: balans. Deze kan verstoord zijn, in je privéleven, op het werk als individu of binnen een team. Je ziet het 'even niet meer zitten' of je 'blijft steken' in een bepaalde situatie. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door ingrijpende gebeurtenissen of veranderingen die hebben plaatsgevonden. Je weet hier op dit moment niet goed mee om te gaan of je mist bepaalde vaardigheden of inzichten. Wij kunnen jou en/of het team hierbij helpen.

Onze missie
Macbalans is een organisatie waar je terecht kunt voor counselling, coaching, mediation en training. Wij hebben als doel een positief en wezenlijk verschil te maken in het leven en de ontwikkeling van mensen. Wij helpen individuen en teams bij het terugvinden van de balans door inzicht, innerlijke groei en ontwikkeling.

Macbalans is gevestigd in Smilde dichtbij het Drents-Friese Wold in de prachtige natuur. De locatie is ruim, mooi en rustgevend en dit maakt de plek heel aantrekkelijk om aan persoonlijke- en/of teamontwikkeling te werken.

Macbalans werkt samen met een team van ervaren en gespecialiseerde coaches, trainers en therapeuten.

Over Francis Mac Donald
Francis is een ervaren empathische, cliëntgerichte en resultaatgerichte counsellor, coach en trainer. Zij begeleidt mensen en teams die, om wat voor reden dan ook, de balans kwijt zijn. Francis vindt dat iedereen recht heeft op innerlijke balans en rust. Zij ervaart het als een voorrecht dat zij mensen hierbij kan en mag bijstaan.

Francis heeft als achtergrond human resource management (HRM) en is zich van daaruit meer gaan focussen op de mens. Zij is opgeleid als counsellor, (team)coach, mediator en Equine Assisted Coach en heeft zich verder gespecialiseerd in verliesverwerking en kinderpaardencoaching. Als ervaringsdeskundige met een ruime werkervaring en een onbegrensde interesse in mensen blijft zij zich altijd ontwikkelen.

Francis is geregistreerd Jeugd- en gezinsprofessional bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

Maatwerk en balans
Tijdens de trajecten streven wij ook naar balans, door middel van verschillende methodes en instrumenten. Onze aanpak is oplossingsgericht en onze begeleiding is altijd maatwerk. Ieder persoon of team is immers uniek. Wij gaan uit van de eigen kracht en talenten van het individu of het team. Indien nodig kijken we naar het verleden en het heden maar vooral: naar de toekomst.

Wil je meer weten over onze individuele coachings-, counsellingstrajecten, trainingen en vormen van teambuilding, neem dan contact op met macbalans.